Черкаська міліція вийшла на новий рівень роботи (відео)

Черкаська міліція вийшла на новий рівень роботи (відео)

Відтепер замість тризмінного режиму роботи патрульних діятиме двозмінний 12-годинний – з 8 годин ранку до 20 вечора і з 20 години вечора до 8 ранку. Разом зі співробітниками батальйону патрульної служби та ДАІ УМВС до охорони громадського порядку також залучаються співробітники служб та підрозділів Управління. Про це виданню “ІнфоМІСТ” повідомили у центрі зв’язків із громадскістю обласного управління УМВС.

 

Загалом щодоби в обласному центрі працюватимуть 20 пересувних патрульних груп, з розрахунку 10 екіпажів на одну зміну. Їхню роботу організовує Центр управління нарядами УМВС. Старший зміни, який призначається з числа досвідчених працівників батальйону патрульної служби, відповідає за всі дії патрульних груп та здійснює їхню координацію.

 

Завдяки GPS-навігаторам, яким обладнаний кожний патрульний автомобіль, оператор Центру управління нарядами бачить на карті їхнє місцезнаходження. Це дає можливість максимально швидко відреагувати на повідомлення та направити найближчий до місця події екіпаж.

 

У своїй роботі міліціонери також використовують планшети, на які оператор Центру направляє інформацію про підозрюваних або розшукуваних осіб, а також фотофайли, відзняті з міських камер відеоспостереження.

 
 
 

Стрічка новин