Мажор на джипі знищив зустрічні "Жигулі" з родиною міліціонера

Мажор на джипі знищив зустрічні

У ДТП на Хмельниччині загинула вся родина Уся родина загинула у ДТП на Хмельниччині. Аварія на дорозі забрала життя дільничного інспектора, його вагітної дружини та півторарічного сина, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.


Автівку правоохоронця розтрощив позашляховик, який вилетів на зустрічну смугу. Від удару стареньку "шістку" практично пошматувало.


Шансів вижити після такого зіткнення родина не мала. Аби дістати тіла подружжя і малюка, рятувальникам довелося розрізати метал.


Водій позашляховика одразу після аварії із місця ДТП зник. Однак правоохоронці його таки знайшли.
Зараз чоловік, якого місцеві називають сином бізнесмена, перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Міліція розпочала кримінальне провадження.


"Одразу було встановлено, що особа, яка підозрюється у скоєнні ДТП, має можливість залишити межі України. Тому з метою запобігання такого виїзду особи за кордон, а також враховуючи тяжкість скоєння кримінального правопорушення, досудовим слідством було прийнято рішення про затримання цієї особи у порядку статті 208 КПК, тобто взяття під варту", - пояснив перший заступник начальника управління МВС у Хмельницької області Микола Кащук.


За добу це не єдина аварія за участю правоохоронців. Так, на Вінниччині керівник місцевого ДАІ збив 19-річну дівчину.

 

 
 
 

Лента новостей