"Ваш час пройшов, а ви ніяк не можете змиритися"

Під час Ради коаліції 2 липня народні депутати обговорювали відставку міністра екології Ігоря Шевченка. 24-річний Андрій Лозовий із Радикальної партії зауважив, що міністр потрапив у Кабмін за квотою "Батьківщини". Що 54-річна Юлія Тимошенко продала це місце екс-"регіоналові" й бізнесмену Олександрові Онищенку (справжнє прізвище Кадиров. — "ГПУ"). Тимошенко обізвала Лозового скотом. "Викохала сволочь", — сказала вона.

 

— Чи не соромно вам так казати людині, яку за вас бив "Беркут"? Нічого, що на мене тоді відкрили шість кримінальних справ? — запитав Лозовий.

 

— Ви так рейтинг заробляли, — відповіла Юлія Тимошенко після кількасекундної паузи.

 

"За її логікою, то вона й сама хотіла в тюрму сісти, — пише Лозовий на сторінці в "Фейсбуці" після конфлікту. — Партії, делегуючи людей у виконавчу владу, повинні нести за них політичну відповідальність".

 

Потім звертається до Юлії Володимирівни:

 

"По-людськи щиро вам співчуваю, бо ваш час пройшов, а ви ніяк не можете з цим змиритися і красиво піти. Ви могли стати президентом 2010 року, але домовилися з україножером Путіним, підписавши кабальні газові угоди. Наслідки яких український народ пожинає й досі. Говорячи про високі тарифи, ви, шановна (чи не дуже) Юліє Володимирівно, свідомо "забуваєте" свою провину — ціну на газ, яка є складовою тарифів. Одну з найвищих цін у Європі, вигідну вашому другу Путіну.

Ви могли стати президентом 2014-го. Але підбори на інвалідному візку на Майдані — Голгофі нашого народу — і штучний нещирий виступ назавжди відштовхнули від вас мільйони симпатиків. Це був ваш останній шанс стати першою особою в державі. Але ви самі розтоптали його підборами".

 

24 червня Лозовий опублікував лист, в якому лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко рекомендує прем'єрові призначити Ігоря Шевченка міністром екології. У ньому зазначено, що Шевченко входить до трійки найвідоміших юристів України та впорається з дорученою роботою. Лист датовано 1 грудня 2014 року.

 

Автор: Ганна ПРОЩАЙ

 
 
 

Лента новостей