"Черкасские Мавпы" - БК "Донецк" - 60:80. Суперлига

Нічим не поступаючись гостям у боротьбі під щитами, «Черкаські Мавпи» зробили ставку на дальні кидки, проте катастрофічно низький відсоток влучань із-за дуги (2/20) завадив їм бодай спробувати зачепитися за результат у матчі з минулорічним срібним призером Суперліги «Донецьком», якому підопічні Володимира Холопова поступилися з рахунком 60-80.

Мільян Пупович, а також Трент Плейстед й Іварс Тімерманіс, участь яких у звітній грі була під питанням, на рівних боролися з потужною передньою лінією суперника. Втім уже в першій половині «Донецьк» заволодів ініціативою, вирушивши на велику перерву за рахунку 36-47 на власну користь.

У другій половині підопічні Саші Обрадовича не лише тримали господарів на безпечній відстані, а й розвинули успіх. Остаточний рахунок матчу кидком здалеку встановив Рамел Каррі.
 
Вілл Соломон, який не реалізував жодну з восьми триочкових спроб, натомість був влучним із інших дистанцій, здобувши в підсумку 16 очок, а також зібравши 4 відскоки та віддавши 4 передачі. 13 очок і 6 підбирань на свій рахунок записав Войдан Стояновскі, 10 очок і 8 підбирань - Трент Плейстед.
 
А найрезультативнішим гравцем матчу став форвард «Донецька» Майкл Лі, в активі якого 17 очок і 6 підбирань. 11 очками та 7 підбираннями відзначився Рамел Каррі. По 10 очок «тиграм» принесли одразу троє гравців: Дмитро Глєбов, В'ячеслав Кравцов і Вуле Авдалович.

1863
09.04.2014
 
 
 

Стрічка новин