У Viber з'явиться корисна функція

У Viber з'явиться корисна функція

Наразі Viber залишається найпопулярнішим серед українських месенджерів. Через це він має велику популярність у спамерів та шахраїв, які інколи можуть надокучати дзвінками та повідомленнями. Відтепер у Viber є функція, яка робить неможливими небажані вхідні виклики та повідомлення, адже користувачі можуть автоматично блокувати невідомих абонентів.


Для того, щоб обмежити невідомим контактам можливість викликів та повідомлень, слід натиснути на додаткове контекстне меню в налаштуваннях, та вибрати «Захист від непотрібних дзвінків» у «Викликах та повідомленнях». Коли ця опція буде активована, невідомі абоненти не зможуть здійснювати виклики, а всі заблоковані виклики стануть доступними у пункті «Пропущені дзвінки».


У випадку, якщо телефонний дзвінок здійснила особа, якої немає в контактах, він відобразиться у «Викликах», як пропущений. У такому випадку у абонента буде можливість в будь-який момент відзвонитися. Така можливість вже доступна як для Viber на мобільних платформах, так і для десктопної версії.


Також у месенджері можна скористатися налаштуванням «Запитів на повідомлення». У такому випадку, якщо у абонента з’являться повідомлення від незнайомих чатів та групових контактів, вони будуть доступні в рамках спеціальної окремої папки.

14.05.2021
Интересности
 
 
 

Стрічка новин