Telegram отримав революційну функцію, якої немає в WhatsApp і Viber

Telegram отримав революційну функцію, якої немає в WhatsApp і Viber

Як відомо, месенджер Telegram завжди вигідно вирізнявся на тлі конкурентів своєю продуманістю і зручністю використання. Крім того, його творці регулярно впроваджують в нього різного роду нововведення, які дуже сильно змінили й вкрай відчутно розширюють його функціональні можливості, що дозволяє програмному забезпеченню стрімко розвиватися і залучати нову активну аудиторію. Дійшла справа до того, що даний сервіс для спілкування вважав за необхідне піти на такий крок, якого від нього ніхто навіть і близько не очікував, так як просто не міг собі уявити, що це взагалі колись станеться. Вчора вийшла оновлена ​​версія месенджера, в яку впровадили важливе нововведення.


Абсолютно кожна людина, яка захоче скористатися таким нововведенням, безумовно залишиться ним задоволений, адже інакше в даному випадку бути ніяк навіть і не може. Запущена послуга дозволяє раз і назавжди забути про будь-які ліміти і обмеження, що, в свою чергу, відкриває неймовірно щедрі і вкрай привабливі можливості для всіх користувачів. Адміністрація Telegram дозволила власникам будь-яких групових чатів і публічних каналів збирати платежі з використанням стандартних засобів месенджера. Це можна робити в будь-якому чаті і в будь-якій групі, завдяки чому процес збору грошей виявиться вкрай зручним і неймовірно простим. Подібним чином можна оплатити як якийсь товар, так і якусь послугу.


При цьому, що вкрай важливо, користувачам не потрібно залишати додаток, що, в свою чергу, робить таку можливість ще більш зручною. Адміністрація Telegram, нехай месенджер і обробляє всі транзакції на своїх серверах, не стала вводити будь-яку комісію, тому якщо хтось заплатить умовні 100 рублів, ці ж самі 100 рублів отримає і продавець будь-якого товару, або виконавець з виконання послуги. Всі банківські дані користувачів не зберігаються на серверах, заради забезпечення максимального захисту. Використовується інший підхід, при якому реквізити банківської картки передаються безпосередньо платіжної системи щоразу, коли відбувається грошова транзакцій. Такий сценарій виключає ймовірність перехоплення даних третіми особами.


Нововведення вже є в Telegram для смартфонів, планшетів і комп’ютерів, що працюють на базі різних операційних систем, в тому числі Android, iOS, macOS, Windows і Linux. При оплаті будь-яких товарів і послуг користувачі можуть також залишати чайові, тим самим віддаючи трохи більше грошей, ніж коштує що-небудь. Підключити свій чат або канал до платіжної платформі месенджера можуть всі бажаючі без попереднього узгодження з адміністрацією сервісу. Чи варто говорити, що такі популярні і великі месенджери, як WhatsApp і Viber, навіть і близько не в змозі похвалитися нічим подібним, і навряд чи вони зможуть в найближчому майбутньому, так як ніяких передумов до цього просто немає.

 
 
 

Стрічка новин