iPhone 13 Pro на якісних зображеннях і відео

Графічний дизайнер Technizo Concept у співпраці з LetsGoDigital, використовуючи витоку інформації, створили серію реалістичних зображень, а також відеоролик з демонстрацією майбутнього смартфона iPhone 13 Pro. Презентація лінійки iPhone 13, яка може вийти під назвою iPhone 12s, відбудеться більш ніж через півроку, проте перші подробиці про нововведення вже просочилися в Мережу. Очікується, що iPhone 13 Pro отримає покращений екран AMOLED з адаптивною частотою оновлення зображення до 120 Гц. Крім того, виробник нарешті додасть дактилоскопічний датчик під поверхню екрану.


iPhone 13 Pro в цілому успадкує дизайн iPhone 12 в цілому. Він отримає плоску рамку по периметру корпусу, а також квадратний блок основної камери. Якщо раніше основний блок був піднятий над поверхнею задньої панелі, а об’єктиви окремо виступали ще вище, то тепер весь блок камери буде покритий загальним захисним склом. Це дозволить, по-перше, відразу ж зробити новий iPhone впізнаваним на тлі попередників, а по-друге, очищати всі камери буквально одним рухом, без необхідності протирати кожен модуль персонально.

 

 

LetsGoDigital і Technizo Concept підтверджують інформацію, що Apple представить принаймні одну модель з дуже важливою зміною в дизайні і конструкції. В iPhone 13 Pro компанія Apple повністю відмовиться від роз’єму Lightning і провідний зарядки на користь MagSafe. Це дозволить зробити пристрій ще більш захищеним від впливу пилу і вологи. Вихід смартфонів iPhone 13 очікується в вересні цього року.

 
 
 

Стрічка новин