У Черкасах хочуть переглянути тарифи комунальних підприємств

У Черкасах хочуть переглянути тарифи комунальних підприємств

Контракти з директорами комунальних підприємств Черкас, зокрема, в частині нарахування їм заробітних плат, будуть переглянуті. Таким чином, відзначив у своєму прямому ефірі міський голова Черкас, вони хочуть врегулювати тарифи на послуги, які надаються цими КП.


З приводу підняття тарифів урядом України скликається і позачергова сесія Черкаської міської ради, яка відбудеться 21 січня.


- На мою думку, місто Черкаси не повинно стояти осторонь, тому що ці тарифи є грабіжницькими…так само ми відстоюватимемо права жителів нашого міста й у питанні тарифів, які встановлюють наші комунальні підприємства. Тому що так виходить, що за рахунок підняття заробітних плат керівникам підприємств, люди повинні платити вищі тарифи. Такого не буде. Зараз ми переглянемо контракти всіх директорів підприємств, які працюють з тарифами. Це, зокрема, Черкаська служба чистоти, теплокомуненерго, Черкаський водоканал. Тому що виходить, що люди платять великі кошти, щоб окремі директори підприємств отримували заробітну плату по 100 тисяч, — прокоментував Анатолій Бондаренко.


Нагадаємо, раніше члени виконкому проголосували за внесення змін до форм контрактів з керівниками КП, таким чином спростивши процедуру їх звільнення. Працівники КП «Черкасиводоканал» уже провели страйк з метою недопущення звільнення їх керівника Сергія Овчаренка.

15.01.2021
Коммунальные Услуги
 
 
 

Стрічка новин