З 1 січня мільйони смартфонів не зможуть користуватися WhatsApp

З 1 січня мільйони смартфонів не зможуть користуватися WhatsApp

WhatsApp вирішив припинити підтримку старих пристроїв.


Напевно, ніхто не буде заперечувати, що WhatsApp – найпопулярніша платформа обміну миттєвими повідомленнями в світі. Додаток працює на смартфонах, планшетах, а також підтримує наскрізне шифрування.


Більш того, навіть якщо вам не подобається WhatsApp, ви не зможете заперечувати, що додаток настільки увійшов в наше життя, що ви вже не уявляєте без нього свій смартфон. Хтось із ваших друзів або знайомих обов’язково буде ним користуватися.


На превеликий жаль багатьох користувачів, деякі пристрої скоро втратять можливість запустити додаток. У п’ятницю, 1 січня, WhatsApp перестане працювати на деяких смартфонах — торкнеться ця подія як пристрої на Android, так і iOS.


Стосується це обмеження старих Android-смартфонів, що працюють на версії Android нижче 4.0.3, а також iPhone, які працюють на версії iOS нижче 9. Нагадаємо, що в минулому році те ж саме сталося, коли Facebook припинив підтримку пристроїв під управлінням iOS 8 і Android 2.3.7.


Щоб не втратити доступ до WhatsApp, вам доведеться або оновити ваш смартфон до більш актуальної версії Android, або, що більш імовірно, просто купити свіжіший пристрій. Для власників iPhone все набагато простіше — всі знають, що навіть старі «яблофони» оновлюються набагато швидше і довше, ніж їх Android-конкуренти. Однак той же iPhone 4 і ще старіші пристрої вже не зможуть оновитися до більш свіжої версії iOS.


Так що якщо ви планували оновити ваш пристрій, зараз саме час.

1554
29.12.2020
Технологии
 
 
 

Стрічка новин