Уряд дозволив змінювати місце реєстрації дітей онлайн

Уряд дозволив змінювати місце реєстрації дітей онлайн

Уряд дозволив подавати заяву щодо одночасної реєстрації місця проживання дітей до 14 років та зняття із попереднього місця онлайн через портал Дія. Відповідно зміни до постанов № 207 та № 691 були схвалені Кабінетом Міністрів України. Про це рапортує Мінцифра.


Для того, щоб зареєструвати місце проживання дітей, батькам чи одному з них необхідно мати електронний підпис (КЕП). Потрібно буде лише заповнити заяву на порталі Дія - і того ж або наступного дня (крім вихідних) отримати сповіщення про реєстрацію. Оплатити адмінзбір за послугу можна буде також онлайн.


Не дайте шахраям нажитися у період кризи! Поставте свої об'єкти нерухомості на моніторинг у сервісі SMS-Маяк. Сервіс миттєво проінформує про зміни статусу об'єктів нерухомого майна у вигляді сповіщення в особистому кабінеті, sms-повідомлення чи email-листа. Поставити на моніторинг зараз.


Спочатку послуга з онлайн-перереєстрації місця проживання малолітніх дітей працюватиме у тестовому режимі в Києві, Харкові, Рівному, Львові, Луцьку, Одесі, Кривому Розі, Вінниці, Запоріжжі та Маріуполі.

 
 
 

Стрічка новин