У Черкаській медичній академії стартувала вступна кампанія

У Черкаській медичній академії стартувала вступна кампанія

Черкаська медична академія почала реєстрацію на єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ) для абітурієнтів на спеціальність Медсестринство з базовим освітнім ступенем бакалавр. Згідно офіційного листа Міністерства освіти і науки України реєстрація триватиме до 5 червня.


Як повідомили у закладі освіти, враховуючи ситуацію з карантином, реєстрація на ЄВІ відбуватиметься повністю онлайн.


– Відповідний лист з Міністерства ми отримали минулого тижня. Крім того, Міністерством розроблена покрокова інструкція по організації роботи приймальних комісій щодо збору, опрацювання та реєстрації документів вступників, – коментує проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти Любов Білик. – Реєстрація стосується виключно абітурієнтів, що вирішили вступати до магістратури.


Проектор наголосила, що загалом вступна компанія для абітурієнтів, які вступають на основі базової середньої освіти, буде без змін і розпочнеться 30 червня. Щодо абітурієнтів з повною середньою освітою, то для них терміни кампанії змістились і розпочнуться з 1 серпня.


Перелік документів (скан-копії), які вступники мають надсилати для реєстрації на ЄВІ на офіційну електронну скриньку приймальної комісії Черкаської медичної академії medacademy@ukr.net:


• анкета-заява;


• документ, що посвідчує особу;


• облікова картка платника податків;


• документ про здобутий ступінь вищої освіти (для осіб, які закінчили навчання в минулих роках);


• фотокартка для документів.


Повідомляє пресслужба академії.

 
 
 

Стрічка новин