У Черкасах евакуювали відвідувачів престижного фітнес-клубу

У Черкасах евакуювали відвідувачів престижного фітнес-клубу

Відвідувачів престижного фітнес-центру SportLife, що на вулиці Козацькій у мікрорайоні Митниця, близько о пів на 22:00 евакуювали із закладу через сильне задимлення.

“Зараз спостерігав із вікон, як людей евакуювали із “Спортлайфу”. Весь басейн задимлений, світло там вимкнене. Три пожежних автомобіля. Один заливає щось водою. Вода тече по східцях зі “Спортлайфу” на вулицю, а люди на таксі роз’їжджаються по домівках. Ось що значить поспіх при здачі об’єкту. Видно, проводка погано прокладена,” – написав о 21:32 користувач форуму LordVoland.

“Загорілася лазня, ймовірно, фінська. Так само вогонь поширився на бар. Багато диму. Організація евакуації г **но повне. Ніхто нікому нічого не сказав, у колонках не оголосили… ну да, адже краще рекламу там крутити, ніж людей попереджати. Я був зверху в тренажерці в цей час. Навіть картки не дали людям, сказали, приходьте за пару днів з жетонами, віддамо карти”, – повідомив користувач форуму z00mER.

Начальник сектору зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю управління Державної служби надзвичайних ситуацій в Черкаській області Костянтин Проценко підтвердив, що подія мала місце. За його словами, у лазні було сильне задимлення, однак пожежі вдалося уникнути.

Нагадуємо, клуб SportLife відкрився у Черкасах 1 грудня минулого року на вулиці Козацькій, 2.

Загальна площа фітнес-клубу становить 3500 кв. м. Він має 2 тренажерних зали, 3 басейни (у тому числі – басейн для грудничкового плавання та дитячий басейн), студії для проведення групових програм (у тому числі для дитячого фітнесу), дитячий клуб (розвиваючі та навчальні програми), дитячий фітнес, масажні кабінети, банний комплекс, солярій, лаунж-зону та фітнес-бари.

 
 
 

Стрічка новин