Поплавський вважає 90-річчну черкащанку героїнею нашого часу

Поплавський вважає 90-річчну черкащанку героїнею нашого часу

Черкащанці Олександрі Миколаївні Денисенко (Неводовій) нещодавно виповнилося 90 років – непересічний вік для мешканців Черкащини та всієї України. Проте грошей на святкування ювілею у пані Олександри, яка мешкає разом із сином-інвалідом, на превеликий жаль, не було. Про це на одній із зустрічей з громадою довідався кандидат у народні депутати від Черкас Михайло Поплавський.

– Коли я дізнався про ювілей Олександри Миколаївни, того ж вечора приїхав з гостинцями її привітати. Ми разом накрили стола, поїли сальця, поговорили. Така мудра жінка, прожила важке життя, та, всупереч усім негараздам, залишилася доброю і життєрадісною. Я вважаю її прикладом для нас усіх, адже тільки герої сьогодні в Україні доживають до 90 років. Дай, Боже, їй здоров’я! – сказав кандидат у народні депутати України. 

Михайло Поплавський був прикро вражений тим, що людину, яка святкувала свій 90-річнийювілей, все життя пропрацювала на державу і має таку мізерну пенсію, навіть міська влада не поздоровила.

Олександра Миколаївна подякувала Поплавському за увагу: «Дякую, синку, що привітав. Дай, Боже, тобі перемоги!», – насамкінець побажала Михайлу Михайловичу пані Денисенко.

Джерело:   http://poplavskiy.ck.ua/
1316
01.08.2014
 
 
 

Стрічка новин