Розкол черкаського Євромайдану

Розкол черкаського Євромайдану

Студентство вирішило мітингувати окремо.Вони не хочуть брати участь в агітаційних мітингах так званої черкаської опозиції на Театральній.

Євромайдан на Театральній площі в Черкасах знов невелелюдний без студентства, яке ініціювало та підтримувало зібрання в понеділок. Сьогодні тут тихо та спокійно, лише інколи натовп оживлюється патріотичними вигуками. 

Чому черкаський Євромайдан збирає так мало людей? Версій безліч, але основною з них є та, що черкаський опозиціонер Микола Булатецький перетворив Євромайдан черкащини в плацдарм для своєїполітичної агітації.

Тієї ж думки і студентство. Побувавши на Театральній площі у понеділок, молодь вирішила збиратися окремо.

Владислав Видовський, організатор студентських Євромайданів зазначив: «Як тільки почали організовувати ці страйки, ми були аполітичними й зараз лишаємося такими. І не хотіли бути інструментом в руках опозиції та Миколи Булатецького, тому збираємося окремо».Студентство тепер збирається на Соборній площі.

Все більше подібних думок з’являється і в соціальних мережах. Черкащанин -Захар Колісніченко, написав на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук»: «Я кожного дня ходив на Євромайдан в Черкасах, бо з Києвом відверто просто не складалось. Кожного дня принаймні був присутній. Від самого початку. До сьогодні. Бо в Черкасах один недолугий вусатий транслятор опозиційних сенсів, височенний невизнаний недодепутат, "нєвмєняємий" нинішній недокандидат із певною компашкою перетворив то все на агітацію за себе, для розбору якихось своїх траблів та просто площу для покричати (йому їсти не давай, а дай щось покричати, пофіг що). І вчора я не зміг там простояти навіть 15 хвилин. Вибачайте. В Києві під дощем годинами вночі стояв. В Черкасах на морозі. Але не слухав же тої туфти. Тьху! Та ж майте совість!» 

На Євромайдан люди приходять в підтримку свого європейського майбутнього, а потрапляють в театр одного актора, який використовує Євромайдан для своєї політичної агітації напередодні 15 грудня, тому ніхто вже не дивується з того, що черкаський Євромайдан перестав збирати людей.

Джерело:   http://poplavskiy.ck.ua/
1314
01.08.2014
 
 
 

Стрічка новин