Поплавський разом із черкащанами влаштував рибальський турнір

У суботу всіх черкаських рибалок об’єднав навколо себе кандидат у народні депутати України Михайло Поплавський.Під його егідою на пірсі дніпровської набережної відбувся рибальський турнір «Золотий поплавок».

Перші учасники почали розкладати своє знаряддя ще о 5 ранку. Всього в турнірі взяло участь півтори сотні затятих рибалок, серед яких була і представниця прекрасної половини людства Оксана Євгеніївна Болюбах. А наймолодшими учасниками змагань стали друзі, 12-річні Данило та Юрко.

Атмосфера була святковою і радісною: на сцені співали артисти, дітлахи розповідали вірші, а на пірсі риболовля була в самому розпалі. Щоб не замерзнути частувалися гарячим чаєм, в очікуванні смачної ухи та куліша, які готувалися на відкритому вогнищі та роздавалися прекрасним ароматом по набережній.

Всі рибалки отримали гарний улов, але оскільки в кожному змаганні є переможці, «золотий поплавок» не став винятком. Ведучий запросив на сцену учасників для підрахунку результатів лову та визначення переможців.

На сцену запросили кандидата в народні депутати України від Черкас Михайла Поплавського, для оголошення результатів та нагородження.

Першим, із найвищим результатом за вагою улову став – Валерій Кубрак, який наловив 5 кг, другим став Ярослав Захарчено (5,4 кг) і третім – Максим Чопак (3,3 кг). Переможці отримали пам’ятні кубки та подарунки.В той час, як Михайло Михайлович Поплавський вітав переможців, з прапорами на підтримку кандидата (М. Поплавського), заїхала колона байкерів. Люди аплодували та усміхались, видовище дійсно було феєричне. Михайло Поплавський спустився зі сцени та потиснув кожному руку, дякуючи за підтримку. 

Коли на вогнищі вже приготувалися смачна уха і куліш, Михайло Поплавський запросив громаду до частування та подякував за чудове свято, яке вдалося провести разом з черкасцями, затятими рибалками.

Черкасці із задоволенням частувалися, спілкувалися та відпочивали.

Джерело:   http://poplavskiy.ck.ua/
1153
01.08.2014
 
 
 

Стрічка новин