Булатецький, Томенко з командою знову побили жінок. Пролилася кров. (відео)

Черкасці ще не встигли оговтатися від попереднього скандалу з побиттям літніх жінок помічниками кандидата в депутати Булатецького, як у Черкасах знову пролилася кров. Булатецький вкотре вчинив напад на черкащанок.

29 листопада кандидат в народні депутати Микола Булатецький разом з народним депутатом України Миколою Томенком та помічниками увірвалися в приміщення за адресою Героїв Сталінграду 42 у місті Черкаси. Вони вибили вхідні двері, скляні уламки яких пошкодили ногу одній з жінок-агітаторів Михайла Поплавського.

Агітатор Марина Никоненко отримала сильний удар в серце від жінки на ім’я Лариса з команди Булатецького. Пізніше ця жінка агресивно поводила себе з журналістами.
Булатецький, Томенко та їх поплічники без жодних дозволів почали обшукувати кімнату у пошуках доказів підкупу виборців, силоміць утримуючи жінок у приміщенні. Коли на місце побиття прибула міліція, представники Булатецького не змогли надати жодних доказів своїх звинувачень.
http://youtu.be/Lp4vRKV0JpE

Нагадаємо, що днями довірені особи кандидата в народні депутати Миколи Булатецького вчинили фізичний напад на громадських агітаторів іншого кандидата в народні депутати Михайла Поплавського. 

56-річну Наталію Григорівну та 34-річна Інну Стецюр, які офіційно проводили агітацію в багатоповерхівці, перестріла група чоловіків на чолі з Андрієм Булатецьким, та навіть не розпитавши, почали звинувачувати жінок у підкупі виборців. Пізніше до групи приєднався сам Булатецький. 

Молодики почали штовхати жінок, та кричати на них, звинувачуючи у підкупі виборців. Постраждав також місцевий мешканець, який хотів захистити жінок, проте отримав порцію сльозогінного газу в очі. 

Пізніше штаб Булатецьких виклав у Інтернеті власне відео, на якому видно, як Андрій Булатецький силоміць тримає руками літню жінку та кричить на неї, звинувачуючи у підкупі виборців. Проте ані на відео, ані на фото списків, відібраних у агітаторів, не видно жодних підтверджень цих звинувачень.http://youtu.be/ei9n0atK0i8

В результаті серйозного стресу одній з жінок-агітаторів стало зле, викликали швидку. «Мені дуже розболілося серце. Шуміло в голові. Стало дуже погано», - сказала Наталія Григорівна Стецюра.

Коли на місце побиття прибула міліція, представники Булатецького не змогли надати жодних доказів своїх звинувачень. Виявилося, що жінки офіційно агітували за Поплавського.
http://youtu.be/CDguYMYLtpMhttp://youtu.be/U5S4YP5JnyE

Виходячи з останніх подій, Булатецький розпочав полювання на прихильників свого політичного опонента, більшість з яких є жінки похилого віку. Його вчинки повинні оцінити відповідні органи та самі черкасці, які вже дуже скоро зможуть вирішити, чи можна давати депутатську недоторканість людині, яка піднімає руку жінок.

Тетяна Грушко

Джерело:   http://poplavskiy.ck.ua/
1303
01.08.2014
 
 
 

Стрічка новин