Поплавський: черкаські бібліотекарі – справжні патріоти!

Поплавський: черкаські бібліотекарі – справжні патріоти!

У четвер, 28 листопада, кандидат у народні депутати України від Черкас Михайло Поплавський завітав до Центральної міської бібліотеки ім. Лесі Українки, на 50 –річний ювілей закладу.

Михайло Михайлович щиро привітав працівників бібліотеки зі святом, побажав наснаги в роботі, процвітання, плідних звершень у виконанні благородної місії на благо рідної України.

Працівники культури в Україні – справжні патріоти! Люди, які присвятили себе знанням, які піднімають українську культуру, зберігають та передають наступним поколінням духовне багатство нашої країни, сприяють інтелектуальному розвитку молоді, та на жаль отримують за це копійки. Вони працюють не за зарплатню, а за ідею. Їхня самовіддана праця і патріотизм є прикладом для нас всіх, - наголосив у привітанні Поплавський.

У вітальному слові Михайло Михайлович підкреслив, що за своїм призначенням бібліотека є потужним знаряддям інтелектуального, духовного та естетичного збагачення кожної нації. Доносячи до людей увесь спектр різноманітних інформаційних потоків і державотворчих ідей, розкриваючи реальну картину світу, вона сприяє всебічному розвитку особистості, вихованню кращих громадянських якостей і патріотичної свідомості населення.

Наприкінці зустрічі Михайло Поплавський вручив працівникам бібліотеки квіти та пам’ятний подарунок.

Джерело:   http://poplavskiy.ck.ua/
1537
01.08.2014
 
 
 

Стрічка новин