Михайло Поплавський агітує молодь більше мріяти та народжувати дітей

У четвер, 28 листопада, студенти Черкаського державного технологічного університету зустрілися з кандидатом у народні депутати України від Черкас Михайлом Поплавським. Кінозал університету був вщент заповнений студентами, кожен з яких хотів поставити питання Михайлу Михайловичу.

Тож після короткої вступної промови почалося інтерактивне спілкування з молоддю. Розмова стосувалась соціально-економічного розвитку міста та здорового способу життя.

Поплавський відповідав на запитання, викликаючи постійні оплески в залі. Він закликав молоду аудиторію розвивати власну державу, сприяти покращенню міжнародного іміджу України.

«Українці повинні триматися разом, тільки одним могутнім народом ми зможемо подолати всі труднощі та проблеми», – заявив кандидат у народні депутатиУкраїни від Черкас.

Не оминули у розмові й економічну складову розвитку держави. 
«Ми повинні підтримати наших виробників, споживаючи власні продукти, купуючи українське. Також всебічно сприяти розвитку середнього та малого бізнесу, таким чином ми зробимо нашу економіку конкурентоспроможною і незалежною від факторів зовнішнього впливу», – зазначив політик.

Крім того, під час розмови Михайло Поплавський приділив увагу питанням створення сімей та народження дітей.

«Українців стає все менше і менше, наслідком цієї демографічної кризи є криза економічна, криза соціальна, тож ви повинні кохатися по-українськи і створювати українські сім`ї, в яких будуть шануватись українські традиції і звичаї, де змалечку буде прищеплюватися повага до батьків і любов до України», – наголосив Михайло Михайлович.

Насамкінець студенти ЧДТУ подякували за зустріч іпривітали Михайла Поплавського із Днем народження, побажали міцного здоров`я та реалізації всіх амбітних планів. 

Джерело:   http://poplavskiy.ck.ua/
1240
01.08.2014
 
 
 

Стрічка новин