Поплавского просять запустити наступні ліфти на Митниці

Поплавского просять запустити наступні ліфти на Митниці

У четвер кандидат у народні депутати від Черкас М. Поплавський зустрівся з мешканцями будинків №14,16,18 по вулиці Героїв Сталінграду району Митниці. Черкащани поскаржилися на типову для цього району проблему – несправні ліфти. Мешканці Митниці подякували Михайлу Поплавському за поновлення роботи 9 ліфтів, які відремонтували після минулого візиту Михайла Михайловича. В той же час ще 9 ліфтів, які мали бути запущені, все ще стоять. Голова підприємства з ремонту ліфтів Володимир Халай сказав, що 4 ліфти вже готові, проте не введені в експлуатацію.

«Не вистачає підписів відповідальних представників місцевої влади, я прошу Михайла Поплавського знову втрутитись у ситуацію», – сказав Володимир Халай.

«Я переконуюсь у тому, що в місті немає господаря, кожен підпис потрібно виборювати. Я знову мушу втрутитись у ситуацію, адже вже пообіцяв мешканцям Митниці домогтися, аби ліфти були запущені в експлуатацію», – зазначив Михайло Поплавський.

Крім того, місцеві мешканці попросили Поплавського посприяти у вирішенні інших питань: відновлення руху тролейбусів за маршрутом №10 у вихідні, поновлення роботи місцевого ринку. А також черкащани звернулись із проханням до Поплавського стати на захист поліклініки №2, яку планують невдовзі закрити.

«Я вже є головним ліфтером Митниці, тому спробую вирішувати і інші проблеми, адже питань дуже багато і всі вони актуальні», – зазначив Поплавський.

Наприкінці зустрічі, вдячні за відновлення роботи ліфтів, мешканці Митниці привітали Михайла Поплавського із Днем народження.

Джерело:   http://poplavskiy.ck.ua/
1341
01.08.2014
 
 
 

Стрічка новин