У грудні черкащани отримають менші платіжки за тепло

У грудні черкащани отримають менші платіжки за тепло

Уже в грудні черкащани отримають менші платіжки за тепло. Таку заяву зробив на сесії міської ради очільник Черкас Анатолій Бондаренко. Про це з місця події повідомляє журналіст «ВиЧЕрпно».

 

- Уже в грудні черкащани отримають платіжки менші на суму від 100 до 500 грн. За січень також будуть менші платіжки. Це було досягнуто на зустрічі з тепловиками, яка відбулася сьогодні, — наголосив Анатолій Васильович.

 

Варто зауважити, що у вівторок, 24 грудня, відбулася зустріч президента України спільно із міськими головами. На зустрічі був присутній і міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. У межах заходу президент підкреслив, що необхідно зменшити тарифи на теплопостачання, оскільки ціну на газ було зменшено на 20-30 %.

 

- У ході засідання Національної комісії з питань регулювання у сфері енергетики було прийнято рішення щодо зниження тарифів на теплопостачання у місті Черкаси. Зараз керівництво держави вимагає піти назустріч людям, аби вони платили менше коштів за тепло, — зауважив Анатолій Бондаренко.

 

Альона Ліщук

26.12.2019
Коммунальные Услуги
 
 
 

Стрічка новин