"Укрзалізниця" оновила постільну білизну на 10 мільйонів

ДП "Укрзалізничпостач" за результатами тендеру уклало угоду з ПП "Ярослав" на придбання комплектів постільної білизни за суму 10,16 мільйона гривень.

Як зазначається, замовлено 87,150 комплектів білизни, до складу кожного входить два простирадла і напірник з бязі, а також рушник, махровий (39,867 комп.) або вафельний (47,283 компл).

"Комплекти з махровим рушником обійдуться по 100,25 гривень, а з вафельним - по 94,5 гривень. На білизні також має бути стандартний набивний малюнок: на напірнику у вигляді потрійної стрічки світло-блакитного кольору, на простирадлах - окрім стрічки також логотип "Укрзалізниці",- йдеться у повідомленні.

Приватне підприємство "Ярослав" засноване у 1995 році, статутний капітал фірми становить 13 млн гривень. Одноосібним незмінним власником і директором компанії є Олександр Барсук.

Разом ще з трьома фабриками ПП "Ярослав" входить до однойменного концерну, також очолюваного Барсуком. Олександр Барсук також відомий як член Громадської ради при Головному управлінні Міндоходів у Києві.

За останні чотири роки "Ярослав" виграв тендерів на 15,08 млн гривень, замовлення на текстиль фірма отримувала від "Укрзалізничпостачу", Міноборони та МНС.

Загалом у 2013 році "Укрзалізничпостач" провів тендери на постачання постільної білизни на 46,24 млн гривень.

01.08.2014
 
 
 

Стрічка новин