Черкасців попереджають про шахраїв теплових лічильників

У Черкасах по квартирах ходять шахраї, які пропонують перевірку теплових лічильників. При перевірці, пошкоджують опломбований лічильник та за грошову винагороду ремонтують.

 

Про це у мережі Facebook повідомив черкасець Юрій Безпихало, пише “ZMI.ck.ua”.

 

“У місті з’явилася нова шахрайська група, яку організували інспектора ТЕЦ (Левченко О.П., Головченко В.І., Нерозняк С.О.). Вони приходять на перевірку теплових лічильників по дві-три людини. Один спілкується з власником, а інший в цей час, під виглядом огляду пломби, акуратно розхитують, створюючи люфт на пломбі. Потім викликають ще одного інспектора (співучасника групи), який починає відео фіксацію “порушення” пломби. І відразу пропонують допомогу у вирішенні цієї проблеми. Розміри “допомоги” починаються від 10000 грн. і вище. Багато людей, щоб вирішити цю конфліктну ситуацію, платять їм. Тим хто відстоює свою правоту, виписують штрафи і направляють в суд”,- йдеться у повідомленні.

 

Тож попереджає, щоб черкасці не залишали без нагляду оглядачів пломб, та не запускали у домівки більше одної особи, яка проводить перевірку.

 

У Черкаській ТЕЦ на прохання журналістів прокоментувати чи спростувати цей інцидент, прес-секретар Валентина Дука відповіла, що нині інформацію перевіряють.

10.11.2019
Происшествия
 
 
 

Стрічка новин