Укртелеком наступного року відключить таксофони

Укртелеком наступного року відключить таксофони

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Укртелеком вирішив припинити з лютого наступного року надання послуг фіксованого телефонного зв’язку з таксофонів. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу компанії.

 

"Укртелеком прийняв рішення про припинення з 01.02.2020 року надання послуг фіксованого телефонного зв’язку, які надаються з таксофонів", - повідомили у компанії.

 

В Укртелекомі пояснили це тим, що розвиток різних каналів комунікацій призвів до зменшення попиту на колись затребувані послуги таксофонів.

 

"Якщо, наприклад, у 2017 році щомісяця було близько 900 тисяч хвилин розмов за допомогою таксофонів, то вже у 2019 році - менше 380 тисяч хвилин. Це у рази менше, що цілком зрозуміло. Адже, зважаючи на доступність сучасних послуг (мобільний зв'язок, комунікатори, менеджери тощо), послуги таксофонії втратили соціальну значимість", - розповіли у компанії.

 

Також вказано, що сьогодні мережа налічує близько 4,8 тисяч таксофонів, практично усі вони розміщені у містах. У середньому щодня з одного таксофона відбувається лише близько 2,5 хвилин розмов.

 

Нагадаємо, Укртелеком з нового року не підключатиме дротове радіо.

 
 
 

Стрічка новин