Сьогодні Україна відзначає День військ зв’язку

Сьогодні Україна відзначає День військ зв’язку

Сьогодні, 8 серпня, своє професійне свято відзначають українські військові зв’язківці. День військ зв’язку встановлено згідно з указом президента України Леоніда Кучми від 1 лютого 2000 року.

 

Командувач об’єднаних сил Володимир Кравченко уже привітав воїнів-зв’язківців, повідомляє UATV із посиланням на прес-службу штабу ООС.

 

“Вже не один десяток років ви є основою стійкого функціонування системи зв’язку українського війська. Передаючи з покоління в покоління славні традиції та історію вашої професії, вносите неоціненний внесок у могутність Збройних сил України“, – йдеться у привітанні.

 

Зазначається, що у складних умовах у районі проведення Об’єднаних сил особовий склад підрозділів зв’язку демонструє вірність військовій присязі, високу відповідальність та зразкове виконання військового обов’язку.

 

“Схиляю голову перед рідними та близькими Героїв, які жертовно віддали своє життя у боротьбі з ворогом. Щиро дякую всім воїнам-зв’язківцям Операції об’єднаних сил за важку працю та служіння українському народові”, – йдеться в повідомленні.

08.08.2019
Армия
 
 
 

Стрічка новин