Напій, який допоможе пережити спекотну погоду

Напій, який допоможе пережити спекотну погоду

Достатньо розбавити звичайною водою сік. 

 

Фахівці рекомендують пити влітку розбавлений водою яблучний сік – він ефективно допомагає заповнити нестачу важливих солей, які організм втрачає в спеку.

 

Підвищене потовиділення в спекотну погоду є фактором втрати мінеральних солей, що вимиваються з тіла разом з вологою. При цьому виникає сольовий дисбаланс, який сприяє погіршенню самопочуття, проблемам з тиском, нирками, серцем. Щоб захистити свій організм від небезпек, які загрожують йому в спеку , корисно пити розведений яблучний сік.

 

Розведений два рази водою яблучний сік сприяє підтримці сольового балансу, необхідного для нормального тиску і обмінних процесів. Плюс до всього він добре втамовує спрагу.

 

Правоту слів експерта підтверджують і результати дослідження канадських учених. Дослідники проводили експеримент, використовуючи розведений яблучний сік замість сольового розчину, який медики дають при зневодненні організму в зв’язку з кишковою інфекцією.

 

Виявилося, що яблучний сік з водою діє на 17% ефективніше електролітів. На думку фахівців, цей ефект пов’язаний з присутністю в соці великої кількості калію, що сприяє регуляції водно-сольово

04.07.2019
Здоровье
 
 
 

Стрічка новин