Один з найпопулярніших фестивалів Черкащини у цьому році не відбудеться

Один з найпопулярніших фестивалів Черкащини у цьому році не відбудеться

Фестиваль «Ше.Fest», що збирає вже 5 років поспіль прихильників таланту Тараса Шевченка в його рідному селі, цього року не відбудеться. Про це повідомив оргомітет фестивалю на своїй сторінці у «Фейсбуці».

 

Наступний «Ше.Fest» відбудеться в серпні 2020 року! Точна дата і місце проведення будуть оголошені до кінця поточного року.

 

- За п’ять років свого існування «Ше.Fest» став справжнім культурним явищем для десятків тисяч українців і вимагає від оргкомітету великих зусиль та ресурсів, щоб не лише втримати «планку», підняту в попередні роки, а й розвивати наш улюблений Фестиваль. Наразі ми маємо велику команду, надійних партнерів, підтримку держави й натхнення рухатися вперед, але є й певні перешкоди, подолання яких вимагає від нас терпіння і часу. Ми дякуємо всім, хто чекає на «Ше.Fest» і щоденно атакує оргкомітет, намагаючись дізнатися дату Фесту, але цей рік ми плануємо використати для підготовки оновленого Фестивалю і зробити проект ще змістовнішим та масштабнішим, — йдеться на сторінці фестивалю.

 

Організатори фесту відзначають, що для них важливо, щоб Ше.Fest виконував покладену на нього місію й об’єднував сучасних українців навколо ідей та цінностей, які Шевченко поклав в основу «Кобзаря», тому вони продовжують працювати над проектом і запрошують усіх бажаючих допомогти їм у цьому пропозиціями, волонтерською роботою, благодійними внесками, увагою в соціальних мережах.

 

Анна Романенко

 
 
 

Стрічка новин