Цікаві події, що чекають на черкащан уже цими вихідними

Цікаві події, що чекають на черкащан уже цими вихідними
1 червня 

Коли місто – одна команда! Запрошуємо черкасців на фестиваль тимбілдингу «Summer Challenge 2019». Під час заходу зможете відчути себе героєм екшн-фільму, пробігти екстремальний забіг «X-Challenge», отримати правильне усвідомлення щодо того, як вести бізнес; знайти нових партнерів та клієнтів; стати ближче із друзями, перевірити один одного на міцність на найбільшому міському тимбілдингу «Шалена трійка»; взяти участь у битві фарбами холі; переглянути цікаві експерименти на тематичних локаціях та насолодитися музичним live performance.
Час: 09:00–22:00.
Місце: Долина троянд. 

Пропонуємо завітати на етнографічну екскурсію «Народна ікона Середньої Наддніпрянщини 19-20 ст.». Відкрийте для себе незвіданий історичний вимір! Раніше, майже в кожній сільській хаті були ікони. Вони займали центральне міце, на покутті «...під стелею на тій стіні, де стояв стіл». Образи відігравали важливу роль у житті селян, а їхня присутність необхідна в найголовніших подіях людського життя – народженні, весіллі та похороні. Люди молились до ікон і просили допомоги та благословення в різних переломних ситуаціях. Не всі образи були біблійні або канонічні. Джерелом багатьох ікон був фольклор. Приходьте! Екскурсія відбудеться у виставковій залі.
Запис за тел.: (097)098-36-76. 
Час: 15:00–16:00.
Вартість: дорослим – 35 грн, пенсіонерам та студентам – 25 грн, дітям – 20 грн. 
Місце: Черкаський обласний краєзнавчий музей, вул. Слави, 1. 

Не проґавте святкування Дня захисту дітей. Запрошуємо охочих на «Мистецький світ дитинства». У програмі: концертні виступи; пленер юних художників; виставка дитячої творчості.
Час: 15:00.
Вартість: безкоштовно.
Місце: дитячий парк, за кінотеатром «Салют». 

Любителів боулінгу чекаємо на п’ятому етапі індивідуального чемпіонату «Lucky Strike» Вища ліга 2019. Зможете поборотися за звання найкращого! Приходьте та випробуйте власні сили. Реєстрація та жеребкування стартує в 8:30.
Час: 09:00.
Вартість: 350 грн.
Місце: бульв. Шевченка, 208/1. 

Пропонуємо цікаво і пізнавально провести час у Черкаському обласному краєзнавчому музеї на археологічних іграх. Ви почуєте як жили, навчалися та розважалися люди у камяному віці. А також зможете попрацювати із стародавніми знаряддями.
Запис за тел.: (097)098-36-76.
Час: 13:00–14:00.
Вартість: 30 грн. 
Місце: вул. Слави, 1. 

Візьміть участь у майстер-класі з плетіння в межах проекту «Чудо-шапочки – онкохворим дітям». Захід відбудеться за підтримки волонтерів Cherkasy Volunteer Community.
Деталі за тел: (0472) 37-93-53.
Час: 10:30.
Місце: вул. Байди Вишневецького, 8, Черкаська ОУНБ імені Тараса Шевченка.

Запрошуємо на відкритий черкаський «Budokan KIDS» з годзю-рю карате серед дітей. Захід присвячений Дню захисту дітей. Змагання відбудуться в номінаціях: ката (всі стилі), ірікумі-дзю, ірікумі-го.
Додаткова інформація за тел.: (096)345-88-69.
Час: 09:00–15:00.
Місце: вул. Героїв Дніпра 27, Черкаська Гімназія №31. 

Пропонуємо завітати в ТРЦ «Любава» на свято до Дня захисту дітей. На юних відвідувачів чекає безліч цікавих конкурсів від казкових героїв, а також насичена розважальна програма: веселі ігри та естафети з безліччю сюрпризів; шоу мильних бульбашок, в якому кожен охочий зможе взяти участь; хімічне шоу; безкоштовний аквагрим та цікаві майстер-класи.
Час: 15:00–17:00.
Вартість: безкоштовно. 
Місце: бульв. Шевченка, 208/1. 

Не проґавте довгоочікувану подію! «Чілдрен Кінофест» – фестиваль, що знайомить українських дітей як з найновішими європейськими стрічками, так і зі світовою кінокласикою. За традицією, до конкурсної програми VI Фестивалю мистецтва кіно увійшло сім фільмів для глядачів від 4 років, відібраних на найбільших кінофорумах. Спеціальною подією цього року стане показ класичної комедії «Цирк», приурочений130–річчю від дня народження видатного режисера Чарлі Чапліна. 
Час: 10:00. 
Вартість: безкоштовно (за попередньою реєстрацією на сайті фестивалю).
Місце: кінотеатр «Україна». 

Приходьте на творчу зустріч «Яскравий рифм». Вас чекає незабутній вечір, наповнений прекрасними поетичними творами, емоційним вокалом, проникливою музикою, легким гумором і сюрпризами!
Час: 16:30. 
Вартість: безкоштовно. 
Місце: вул. Гагаріна, 140, кафе «Палатин».

Запрошуємо на персональну виставку Олени Руднєвої «Калейдоскоп стилів». Отримайте естетичне задоволення від перегляду робіт!
Час: 10:00 – 17:00.
Місце: Художній музей, вул. Хрещатик, 259.

Любите мистецтво? Тоді завітайте на виставку «Магія символів Всесвіту» та перегляньте цікаві роботи Ірини Царициної. Не пошкодуєте! Отримаєте лише приємні емоції та враження.
Час: 10:00 – 17:00.
Місце: Художній музей, вул. Хрещатик, 259.

Традиційно святкуватиметься Міжнародний день захисту дітей. У ТРЦ DEPO't center підготували спеціальну розважальну програму. Гості заходу зможуть переглянути показ моделей найкрасивіших віночків «Наші діти – чарівні квіти», а також взяти участь у відкритому онлайн мікрофоні, цікавих конкурсах, рухливих іграх з веселими аніматорами. 
Час: 12:00–14:00. 
Місце: бульв. Шевченка, 385. 

Запрошуємо на персональну виставку Яни Сендецької. Представлені роботи живопису та малюнка. Абстракції.
Час: 10:00 – 17:00.
Місце: Художній музей, вул. Хрещатик, 259.

Не проґавте фотовиставку Петера Лаглера «Душа Відня». Зможете переглянути чудово вловлену мить. Насолодіться красою та творчим задумом світлин.
Час: 10:00 – 17:00.
Місце: Художній музей, вул. Хрещатик, 259.

2 червня

Запрошуємо юних черкасців разом з батьками переглянути виставу «Лисичка, котик і півник» у Музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка. Що ж чекає на цих співочих друзів? Пориньте в цікаві мандри разом з героями вистави!
Деталі за тел.: (0472) 36-07-21, (0472) 36-07-18. 
Час: 12:00. 
Ціна: 40 грн.
Адреса: вул. Смілянська, 33 Центр дитячої та юнацької творчості. 

Візьміть участь у майстер-класі «Мистецтво оригамі». У дитинстві нас дивували прості складені речі з паперу: літачки, кораблики, тюльпани. Дивно, наскільки дітей тішать ці прості речі. Оригамі в традиції японців більше, ніж мистецтво – це система взаємодії з навколишнім світом через творення «цілого з цілого». 
Склавши невеличку фігурку з паперу і вклавши у процес її створення певний зміст, творець досягає результату – заспокоює заплакану дитину, відволікає її, захоплює, знаходить до неї підхід, розкриває її хвилювання, страхи, невпевненість. 
Оригамі розвиває дрібну моторику, , а ще за допомогою цієї технології можна прикрасити оселю та зробити чудовий подарунок рідним та друзям.
Попередній запис за тел.: (097)098-36-76.
Час: 13:00–14:00.
Вартість: 30 грн.
Місце: вул. Слави, 1. 

Проведіть неділю творчо! Пропонуємо взяти участь у майстер-класі малюнок з нуля. Створіть шедевр на холсті гуашшю.
Час: 15:00.
Вартість: безкоштовно. 
Місце: бульв. Шевченка, 208/1. 

Візьміть участь в арт-терапевтичному майстер-класі «Бажання в реальність». Навчіться малювати так, щоб те, чого ви прагнули здійснювалося. Проста техніка, але з чарівним ефектом. Для цього зовсім не потрібно вміти малювати.
Проводить психолог, таролог Анна Кучеренко.
Запитання та запис за тел.: (067)524-29-89 (viber), (063)463-73-72. 

Запрошуємо на тренінг «Особисті кордони: впевненість та здорові відносини».
Проводить психолог та автор заходу Галина Кобзар.
Час: 11:00. 
Місце: вул. Байди Вишневецького, 8, Черкаська ОУНБ імені Тараса Шевченка, 3 поверх.

Пропонуємо взяти участь у п’ятому етапі Чемпіонату зі спортивного боулінгу серед жінок «Lucky Lady». Проведіть день яскраво! Реєстрація та жеребкування стартує в 8:45. 
Вартість: 200 грн.
Місце: бульв. Шевченка, 208/1. 

Запрошуємо черкасців відвідати арт-терапевтичний майстер-клас для дітей «Геометричний малюнок». На заході поринете у цікавий світ емоцій, які живуть всередині вас, породжуються і взаємодіють між собою. Допоможе у цьому один із методів терапії – арт-графіка.
Рекомендований вік учасників: від 5 років.
Майстер-клас проводить практичний психолог Ольга Мур.
Деталі за тел.: (096)304-80-94.
Час:12:00–13:00.
Місце: вул. Хрещатик, 259. 

Цими вихідними в кінотеатрах черкасці зможуть переглянути:

«Джон Уік 3» – після порушення кодексу таємної гільдії асасинів Джон отримує статус вигнанця. За його голову призначено ціну – 14 мільйонів доларів, і армія найжорстокіших професійних убивць з усього світу відкриває на нього полювання. Творці фільму у цій частині планують показати заплутаний світ убивць, приділивши увагу деталям.

«Брайтбьорн» – новий фантастичний хорор від режисера і продюсера «Вартові галактики» Джеймса Ганна. Той, хто прибув на Землю з іншого світу і мав стати героєм для людства, виявився чимось зловісним.

«Годзілла II: Король Монстрів» – історія розповідає про героїчні зусилля криптозоологічного агентства «Монарх», яке намагається стримати гігантських монстрів. Цього разу проти могутнього Ѓодзілли виступають Мотра, Родан та ультимативний кайдзю – триголовий монстр Кінг Гідора. Коли ці древні суперхижаки, які з плином часу перетворились на напівзабуті міфи, повстають знову, щоб зійтись у протистоянні, людству тільки й лишається, що відійти в сторону та намагатись не загинути.

«Секрети домашніх тварин 2» – чи знаєте, що ваші вихованці роблять, коли йдете з дому до школи, або на роботу? У них дуже цікаве існування. Пес Макс уже встиг багато чого пережити, хоча половину життя він провів у квартирі. Попередня пригода, коли він намагався дістатися до рідного дому дуже допомогла псу – тепер йому немає чого боятися. Хіба що похід до лікаря не викликає ніяких приємних емоцій. Та й інші звірі, які потрапили на прийом, не додають оптимізму. Макс багато переживав, але таке буде вперше.

«Аладдін» – Аграба – місто контрастів. У ньому живе дуже багато бідних, які іноді порушують закон. У них перед очима завжди є султанський палац. Одна випадкова зустріч злодюжки Аладіна із принцесою Жасмін вселила в серце хлопця любов. Але хто він, а хто вона? Його жалюгідного стану явно не вистачить для того, щоб підкорити серце дівчини, яким би щирим і добрим він не був. Чистота Аладдіна знадобилася візирю Джафару – хлопець може допомогти йому добути бажану лампу із джином, яка знаходиться в зачарованій печері. Хлопцеві дійсно під силу її здобути – але йому ж не обов’язково її віддавати Джафару, можна забрати джина собі, щоб той втілював усі бажання в життя.

Дар’я Роженкова
 
 
 

Стрічка новин