Зеленський розповів, як знизити тарифи на комуналку

Зеленський розповів, як знизити тарифи на комуналку

Президент України Володимир Зеленський, який передумав скликати референдум про мир із Росією, вважає, що знизити тарифи на комунальні послуги допоможе впровадження відновлюваних джерел енергії в Україні.

 

– Ми хочемо низьких тарифів – треба менше бла-бла-бла про це. Потрібно тягнутися до інновацій відновлюваної енергетики, – таку заяву Володимир Зеленський зробив під час свого виступу на iForum-2019 у Києві.

 

Президент країни також зазначив, що для екологічно чистого і доступного транспорту потрібно зробити інфраструктуру для електромобілів і безпілотників. Також Зеленський додав, що потрібно застосовувати інновації в освітній сфері.

 

Звернувшись до представників IT-сфери Володимир Олександрович заявив, що дуже б хотів, щоб їм хотілося жити в Україні і нікуди не їхати.

 

Раніше в команді Володимира Зеленського відзначали, що Крим, а також тимчасово окуповані території Донбасу – це територія України, яка була окупована абсолютно протизаконним і насильницьким шляхом Російською Федерацією. При цьому, у Зеленського вважають, що військове вирішення конфлікту з Росією є неприйнятним, тому офіційним представникам України доведеться говорити з владою РФ.

 

Крім того, на думку Зеленського, мінський переговорний процес слід продовжувати, але цей формат необхідно реформувати.

 

Міхєєнко Наталія

24.05.2019
Экономика
 
 
 

Стрічка новин