В Черкасах пройшов день "замінувань"

В Черкасах пройшов день

17 травня Черкаси опинилися в надзвичайній ситуації – до оперативно-координаційного центру УДСНС надійшло повідомлення про замінування низки об'єктів з масовим перебуванням людей, серед яких торговельні центри і лікувальні заклади. За результатами обстеження об'єктів вибухових пристроїв не виявлено.

 

«За інформацією Головного управління НП, станом на 21 годину 17 травня на предмет виявлення вибухових пристроїв, обстежено 17 об’єктів, - Будинок торгівлі, Кооператор, Дніпро Плаза, Транзит, Любава, Пологовий будинок у ПЗР, ТРЦ Депот, перетинальний центр, ТЦ Аладдін; Гранд Маркет на Митниці, ТРЦ "Хрещатик Сіті", Гранд Маркет на вул. Надпільна, база Євробуд на вул. Хоменка, пологовий будинок на вул. Чехова, Гранд Маркет на вулиці Пальохи, Грін Сіті. Під час обстеження вибухових пристроїв не виявлено, – повідомляє речник УДСНС України в Черкаській області Костянтин Проценко.

 

Тривають заходи в межах кримінального провадження. 

 

Як стало відомо "Про всеіз власних джерел, підставою для вжитих заходів стало те, що 17 травня на електронну адресу обласного управління Нацполіції з електронної адреси « Lekarstvo444@protonmail.co» надійшов електронний лист з повідомленням наступного змісту: «Важно Взрывы в Черкассах Торговых центрах города Черкассы произойдут взрывы: ТЦ «Кооператор», «Гранд на мытнице», базе «Еврострой», ТЦ «Грандмаркет», «Крещатик Сити», «Днипро Плаза», «Грин Сити», «Любава», «Плазма», «Депо Центр», «Дом Торговли», «Транзит», «Аладин». В нескольких роддомах города Черкассы произойдут взрывы… Пока не будут выполнены наши требования. Это послание для всех шутов СБУ и МВД Украины крышующим предаталей и сектантов, всех силовых структур!!! Страшный кровавый сюрприз по сравнению з которым взрыв Чернобыля ничто, ждёт города Украины!!!... Если нам не будет заплачено 7 мил евро на биткоин счета… Если это не произойдёт, следующая неделя войдёт в кровавую историю!!!» (текст подано мовою оригіналу).

18.05.2019
Происшествия
 
 
 

Стрічка новин