Міністерство визнало черкаську школу кращою в Україні

Міністерство визнало черкаську школу кращою в Україні

Міністерство молоді та спорту України опублікувало рейтинг дитячо-юнацьких спортивних шкіл за 2012 рік. Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2 Черкаської міської ради посіла перше місце у цьому рейтингу серед понад 1600 ДЮСШ України.

– Вітаю переможців. Вони гідні такого високого визнання. Цих результатів вдалось досягти завдяки злагодженій та напруженій роботі керівництва школи, департаменту гуманітарної політики, – зазначає перший заступник в. о. міського голови Черкас Віктор Беззубенко. – Упевнений, що представники галузі і надалі наполегливо працюватимуть, і цей результат обов’язково збережеться і наступного року.

– Два роки поспіль ми посідали третє місце у всеукраїнському рейтингу. Цього разу нам вдалося впевнено вийти у лідери, – радіє директор школи Ірина Дудник.

До рейтингу враховувалися найвищі результати виступів спортсменів на чемпіонатах України, Європи та світу, Кубках світу та Олімпійських іграх. Найбільше балів школі принесли кульові стрільці та фехтувальники.

У школі розвивають стрільбу кульову, стрільбу з лука, фехтування, велоспорт та триатлон. Сьогодні у школі навчається близько трьохсот спортсменів, повідомляють у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

Довідка

Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2 знаходиться за адресою вул. 30 років Перемоги, 36, тел. 66-46-28.

 
 
 

Стрічка новин