Свято Водохреща черкащани зустрічали разом із водолазами, парамедиками та парапсихологами

Свято Водохреща черкащани зустрічали разом із водолазами, парамедиками та парапсихологами

119-го січня у Черкасах на території пляжу розважального комплексу "Рів’єра", поблизу Долини троянд, Управлінням МНС України в Черкаській області була організована робота з попередження нещасних випадків під час купання людей на одне з найбільш величних православних свят – Хрещення Господнього.

Для цього, ще від ночі на березі були встановлені спеціальні намети в яких усі бажаючі могли у комфортних умовах переодягнутися. Опиратися морозові допомагала і розгорнута на узбережжі польова кухня аварійно-рятувального загону, завдяки якій Черкащани мали змогу випити гарячого запашного чаю.

Водолази аварійно-рятувального загону спецпризначення, напередодні обстежили дно "черкаського" узбережжя в місці проведення Водохреща, а також на час самого свята обладнали "коридор безпеки" для проходу громадян до місця "водохресного" купання.
На всяк випадок поруч із черкащанами знаходилися парамедики і психологи обласного управління МНС.

Участь рятувальників у святі Хрещення має більш як п’ятирічну історію і вже стала традиційною. Тож Черкащани звикли, що це свято вони зустрічають разом із фахівцями МНС, які усіляко намагаються створити умови не лише для безпечного свята, а й для радісного і піднесеного настрою.

Джерело: Управління МНС України в Черкаській області

Источник:   http://pres-centr.ck.ua
1916
11.04.2014
 
 
 

Лента новостей