«Черкаські Мавпи» відвідали черкаську школу №31

«Черкаські Мавпи» відвідали черкаську школу №31

«Черкаські Мавпи» продовжили серію майстер-класів. Цього сезону черкащани знову є званими гостями місцевих навчальних закладів. Ось уже протягом двох місяців представники клубу приходять на своєрідний відкритий урок фізкультури у черкаські школи. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба БК «Черкаські Мавпи».

 

Цього разу у ролі викладача та молодої зірки відчули себе Олександр Кобець та Нікіта Руслов. Хлопці завітали до ЗОШ №31. Не так давно ці дев’ятнадцятирічні вихованці «Черкаських Мавп» і самі були учасниками подібних майстер-класів, правда, перебували по той бік ігрового майданчика і слідкували за програмою від зірок-легіонерів клубу. За словами Руслова, найбільше запам’яталися майстер-класи Роландаса Ярутіса та Івана Кольєвіча. Наразі молоді баскетболісти готові поділитися з молоддю власними навичками.

 

У минулому році подібні майстер-класи проводили переважно для вікової категорії юнаків, яких відбирають до баскетбольної школи «Черкаських Мавп». Наразі коло розширили, відтак звітне тренування провели для хлопчаків, які займаються у дев’ятому класі. Більшість з них відвідували домашні матчі «Черкаських Мавп», тому попередньо були уже знайомі зі своїми тренерами.

 

Саме тренування було розбите на коротку розминку, базові баскетбольні вправи та міні-турнір. Більшість вправ баскетболісти використовували з арсеналу «Черкаських Мавп», тому старшокласники зуміли відчути навантаження професіоналів.


Очікувано, що найемоційнішим елементом майстер-класу став баскетбольний турнір, у якому школярі були розбиті на три команди. Кожному з колективів допомагав гравець. Драйву додали кілька слем-данків, якими Кобець та Руслов перевірили місцеві конструкції.

 

Насамкінець зустрічі гравці провели фотосесію, яка, за бажанням школярів, затягнулася на хвилин 20. Протягом неї баскетболісти спілкувалися з молоддю та запросили її на найближчий домашній матч проти БК «Волиньбаскет», який відбудеться цієї п’ятниці.

 
 
 

Стрічка новин