м. Черкаси
просп. Хіміків, 52
(063) 990-66-99
(098) 990-66-99
пн - пт 08:00 - 19:00
сб 08:00 - 15:00
нд вихідний
 


 

"MAGIC SMILE", стоматологічний кабінет


 

Стоматологічний кабінет «Magic Smile» проводить лікування, видалення, відбілювання, реставрацію, імплантологія та протезування зубів за найсучаснішими технологіями. Ін'єкційна косметологія, ін'єкції в стоматології, корекція мімічних зморшок, плазмотерапія в стоматології, плазмоліфтинг, мезотерапія, біоревіталізація.

 

«Magic Smile» - це сучасний стоматологічний кабінет, де застосовується комплексний підхід, який передбачає комфорт пацієнта на всіх етапах лікування і участь в лікуванні пацієнта висококваліфікованих фахівців різного профілю. Така методика створює необхідні передумови для якісного лікування пацієнта, можливість комплексної оцінки захворювань фахівцями і прийняття найкращого плану санації для його вирішення в найкоротші терміни.

 



 

Вибачте!

В даний момент вільних вакансій немає!

Сучасна і безпечна технологія відбілювання зубів

"MAGIC SMILE"

Хтось готується до святкування Дня закоханих, хтось - до весни, але в будь-якому випадку, немає того, хто б не замислювався про відбілюванні зубів. Але як тільки ця думка приходить в голову, відразу згадуються слова мами: «Ти що! Це ж небезпечно! Воно шкодить емалі і взагалі ... ». А що ж робити з жовтизною на зубах після всього сотні чашок випитої кави, кілограмів з'їденої чорниці, шоколаду або всіх пачок викурених сигарет? А що, якщо зуби пожовкли через вікових змін?


Заспокойтеся і не переживайте! На календарі 21 століття, а стоматологія вже давно не використовує соду для зняття каміння на зубах! І для вашої бездоганно білою посмішки у нас є теж дещо сучасне і абсолютно неймовірне - безпечне відбілювання Magic Smile.


Перше питання, яке у вас напевно з'явився: «І чим же цей метод такий безпечний?». Дивіться, Magic Smile - нешкідлива і безболісна технологія відбілювання зубів, при якій використовують спеціальний запатентованих гель, що містить пероксид карбамід, і LED-лампи MagicLightPro. Цей комплекс не пошкоджує емаль, абсолютно не впливає на хімічну структуру зубів або їх міцність. Таке відбілювання світові фахівці в галузі стоматології вважають щадним, оскільки для процедури не використовуються абразиви, кислоти і ультрафіолет. По суті, відбувається виведення за допомогою того ж гелю і лампи пігменту з зубів.


Ви запитаєте: «Але ж лампа-то є! Як же тоді вона працює?». Все дуже просто! На відміну від ультрафіолетової лампи, яку використовують при звичайному «класичному» відбілюванні, лампа Magic Smile випромінює холодне світло. Він же, в свою чергу, абсолютно безпечний для зуба і його емалі. Мама може не хвилюватися!

 

Найприємніше: це відбілювання підходить абсолютно всім без винятку! Але є і деякі протипоказання для відбілювання взагалі. Серед них:


1) вік до 16


2) наявність великих каріозних ураженнях на відбілюючих зубах, захворювань ясен і пародонтоз, ортопедичних конструкцій (коронок, вінірів, мікропротезів) і брекотов, гострих запальних процесів слизової оболонки порожнини рота;


3) зубний наліт і зубний камінь;


4) алергія на компоненти гелю;


5) вагітність і період лактації.


А тепер перейдемо до переваг відбілювання Magic Smile:


1) зміцнення зубів за допомогою гелю, до складу якого входить вітамін Е і алое;


2) видимість результату вже після першої процедури, яка займе у вас не більше години. До речі, найчастіше саме однієї процедури цілком достатньо, щоб ваші зубки стали світліше на 2-4 тони. Але і це не межа: як щодо посмішки в 11 разів світліше?


3) довгостроковість ефекту. До речі, при правильному догляді за зубами після відбілювання, результат може зберегтися на кілька років;


4) досконала безпеку для вас і здоров'я ваших зубів!


І не можемо не згадати про етапи відбілювання Magic Smile:


1) підготовка: покриття губ і ясен спеціальним захисним гелем;


2) нанесення на зуби спеціального гелю;


3) активація за допомогою лампи гелю, або безпосередньо сам процес відбілювання;


4) милування в дзеркалі своє неймовірно красивою і блискучою посмішкою.


Тепер ви знаєте абсолютно всі секрети. Сталося нагадати про одне: процедуру фотовідбілювання потрібно проводити тільки під керівництвом досвідченого лікаря! І обов'язково, чуєте, обов'язково зробіть спільну перевірку стану зубів перш, ніж записуватися на процедуру відбілювання!


Виблискують!




Для перегляду QR-code рекомендовано додаток QR Code Reader