Черкаський "ТЕМП" відвідало понад 800 школярів

Черкаський

У жовтні-листопаді цього року на черкаському "ТЕМПі" проводяться екскурсії для школярів і студентів. Про це повідомили vikka.ua на підприємстві "ТЕМП".


Загалом подивитися, де виготовляють деталі для автомобілів "Porsche", "Audi" і "Mercedes", ознайомитися з роботою унікального робота і єдиного в Україні лазера, прийшло понад 800 школярів з черкаських шкіл. Також виявили бажання ознайомитися з виробництвом студенти кількох черкаських вишів.


Як розповіла організатор і ведуча екскурсій Ірина Тітовська, з кожним днем інтерес до екскурсій збільшується. Якщо у перші дні приходило два-три класи, то вже за тиждень довелося збільшувати кількість екскурсій.


За словами керівника підприємства Олександра Згіблова, у грудні екскурсії планують продовжити. Ще й досі звертаються представники навчальних закладів, ПТУ, навіть інститутів і університетів (переважно технічних спеціальностей) з проханням провести екскурсію виробництвом заводу.


"Ми нещодавно придбали унікальне обладнання, аналогів якого немає в Україні. Це – лазер, здатний різати метал товщиною 25 мм. Завдяки швейцарському обладнанню плануємо збільшити на 30% виробничі потужності, щоб виготовляти у рази більше продукції для наших автомобільних партнерів – корпорацій "Audi", "Porsche", "Mercedes", – розповів Олександр Згіблов.

11.11.2015
Образование
 
 
 

Стрічка новин