Перевізник відмовився обслуговувати один з автобусних маршрутів в Черкасах

Перевізник відмовився обслуговувати один з автобусних маршрутів в Черкасах

Як виявляється перевізник, який здійснював обслуговування черкащан на міському маршрут №15 вирішив припинити надання послуги. Це міститься у відповіді на звернення щодо порушення графіку роботи.

 

Про це повідомляє публікація спільноти Facebook “Місто на Че” розміщена Сергієм Костенко:

 

“Місяць тому подав через Відкрите місто скаргу на те, що “Еліт-транс” порушує графік роботи маршруту №15. Сьогодні отримав відповідь: “Листом від 20.08.2015 ПП «Еліт-Транс» повідомило про відмову від обслуговування маршруту у зв’язку із збитками та про те, що не заперечує щодо винесення його на конкурс. Департамент ЖКК міської ради наполіг на виконання взятих перевізником зобов’язань відповідно до діючого з перевізником договору терміном на один місяць. Тобто перевізник має обслуговувати пасажирів до 20 вересня включно. Керівнику ПП «Еліт-Транс» вказано на необхідність дотримання вимог чинного законодавства. Наразі питання щодо обслуговування маршруту вирішується”, – інформує Сергій Костенко.

 

У коментарях до публікації черкащани інформують, що через рідкість появи даного автобуса на Митниці його вже років 7 називають “жовтим привидом”

 
 
 

Стрічка новин