Черкаський виш запрошує на святкування Міжнародного дня студента

Черкаський виш запрошує на святкування Міжнародного дня студента

З 14 до 16 листопада у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького відбудуться заходи з нагоди Міжнародного дня студента.

 

Так, в інститутах та на факультетах Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького пройдуть квести (ФОТІУС, ННІ інформаційних та освітніх технологій), брейн-ринги (ННІ історії та філософії, психологічний факультет), святкові лотереї (навчально-наукові інститути української філології та соціальних комунікацій, іноземних мов, фізичної культури, спорту і здоров’я, педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва).

 

Родзинкою цьогорічного студентського свята буде «День навпаки» в ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я та ННІ інформаційних та освітніх технологій. Навчальні заняття проводитимуть замість викладачів студенти.

 

Святкові фотозони діють у ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я та української філології та соціальних комунікацій. ННІ природничих наук запрошує на Холодноярську інсталяцію, а ННІ економіки і права — на гру «Хто зверху».

 

Окрім того, студентам усіх інститутів та факультетів студентська рада університету та буккросинг-клуб FREEBOOK пропонує взяти участь у фотосушці на тему «Я — студент! Давайте пожартуємо!».

 

Виставка фото діятиме 15 та 16 листопада у фойє НК № 1.

 

За інформацією прес-служби Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

 
 
 

Стрічка новин