Керівник муніципальної інспекції не знає, скільки МАФів в Черкасах треба знести

Керівник муніципальної інспекції не знає, скільки МАФів в Черкасах треба знести

Очільник черкаської муніципальної інспекції Віталій Косяк на засіданні виконкому виступив з проектом щодо демонтажу тимчасових споруд по вул. Гоголя, 274.

 

Як пояснив куратор інспекції Геннадій Шевченко, вночі невідомі особи встановили об’єкти на території універмагу "Добробут"

 

– Вночі встановили невідомі, але відомі особи. Були встановлені поліцією. Ці люди встановили намети на території "Добробуту". Вони кажуть, що в них  конфлікт з універмагом. Відкрито провадження. Ми юридично – третя особа.

 

Шевченко запропонував почекати результатів розслідування правоохоронців і додав, що люди, які встановлювали намети, також спиляли частину паркану, встановленого містом. Члени виконкому погодилися відкласти це питання.

 

На проект Косяка обурився заступник міського голови Роман Буданцев. Він запитав, чому не зносяться незаконні МАФи, які вже були проголосовані на виконкомі, і, чи відомо Косяку, скільки тимчасових споруд треба знести.

 

– Чітко я не знаю, – пояснив керівник інспекції.

 

Секретар міськради Олександр Радуцький закликав Віталія Косяка на наступне засідання підготувати список незаконних МАФів, які підлягають знесенню.


 
 
 

Стрічка новин