У черкащанина, демобілізованого з зони АТО, вилучили зброю

У черкащанина, демобілізованого з зони АТО, вилучили зброю

ЧЕРКАСИ. 21 січня. УНН-Центр. У жителя Лисянського району Черкаської області, демобілізованого з зони АТО, вилучили зброю: пістолет «Макарова» калібру 4,5 мм, пістолет «FIREBIRD» калібру 9 мм, револьвер «CROMA» калібру 4,4 мм, металевий предмет схожий на чеку від ручної гранати УЗРГМ 386 та металевий ніж. Про це повідомили в ГУ НП України в Черкаській області, пише УНН-Центр.

 

Так, до Лисянських поліцейських надійшло повідомлення, що в одному з сіл району відбувається сімейний конфлікт. Коли працівники поліції прибули на місце події, то до них вийшов нетверезий громадянин з предметом схожим на автомат. Цей предмет, який відібрано поліцейськими у дебошира, виявився муляжем.

 

Під час спілкування з поліцейськими 37-річний чоловік повідомив, що рік тому був демобілізований з АТО і в нього ще є деякі предмети, які він привіз додому, як сувеніри. Цими «сувенірами» виявилася справжня зброя, перерахована вище. Вказані речі вилучені та направлені до НДЕКЦ для проведення експертизи.

 

Відкрито кримінальне провадження за статтею 264 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Ці дії караються штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

 
 
 
 

Стрічка новин