На прибирання доріг Черкащини від снігу задіяно понад 100 одиниць техніки

На прибирання доріг Черкащини від снігу задіяно понад 100 одиниць техніки

Протягом першої доби працівниками Служби автомобільних доріг у Черкаській області  було розчищено близько 2 тисяч кілометрів шляхів. Починаючи з 6 січня і понині на автошляхах області цілодобово проводяться роботи з очищення автошляхів загального користування від снігу. Загалом в роботі задіяні 75 піскорозкидувачів, 30 грейдерів та бульдозерів та 35 навантажувачів, працювало понад 100 робітників ДП «Черкаський облавтодор».

 

За інформацією диспетчерської Служби автомобільних доріг у Черкаській області, усі філії ДП «Черкаський облавтодор» в усіх районах Черкаської області ввечері 6 січня розпочали роботи з очищення автошляхів від снігу.
 
Роботи на автодорогах Черкащини продовжуються.

Також на узбіччях автодоріг області державного значення встановлено снігозахисні щити для уникнення переметів на дорогах.

Для очищення від снігу автодоріг загального користування були задіяні 75 піскорозкидувачів, 30 грейдерів та бульдозерів та 35 навантажувачів, працювало понад 100 робітників ДП «Черкаський облавтодор». Роботи з очищення автошляхів від снігу продовжувалися 7-9 січня та триватимуть скільки буде необхідно.
 
 
 

Стрічка новин