АТОвець і його дружина потребують допомоги

АТОвець і його дружина потребують допомоги

«Допоможіть Наді та Саші…» Саме такий заклик з’явився нещодавно в катеринопільських групах соціальних мереж. У дружини АТОвця виявили рак 2-ої стадії. Про це пишуть «Вісті Черкащини».

 

«Це біда. Горе в нашій єрківській родині. Прекрасна сім’я. Саша служив у АТО. Там ушкодив руку. Недавно прооперували. Надя влітку почала хворіти. Теж на днях прооперували. Грошей пішло, як завжди в таких ситуаціях, багато. А тепер Наді ставлять рак, і треба робити хіміотерапію. Це дуже дорого! Потрібні кошти. Тож і стукаємо в усі двері, щоб допомогти нашим односельцям», ─ розповів Валерій Прилука.


Олександр Радванський, 37 років:

 

«Я розгублений. Земля іде з-під ніг. Оце тільки сам повернувся із операції. А тут дружині ставлять страшний діагноз. Я атовець. Служив у 80-й львівській бригаді. Був у Новоайдарі, Старобільську, Штурмовому. Призвали в лютому 2015, а в квітні 2016 демобілізувався. Перед звільненням пошкодив руку. Тоді ж у Львові, у госпіталі, її оглядали лікарі, нічого не виявили. А тепер у Черкасах з’ясувалося, що її треба негайно оперувати. Так співпало, що майже одночасно прооперували дружину (по гінекології – 8 жовтня) і мене (складали заново руку – 17 жовтня). На все це пішло десь 12 тисяч, фактично всі наші заощадження. А тепер нова біда. Дружині треба терміново робити хіміотерапію, оскільки в неї виявили рак. Мусимо в короткі строки знайти на це кошти».


Надія Радванська, 37 років:

 

«Після операції мені повідомили, що ймовірно 1-ша стадія раку. Потім зробили аналізи і уточнили, що 2-га. Приписали терміново робити хіміотерапію. Але за що? Гроші закінчились. Я мусила повертатись додому. Але мене попередили, що як за тиждень не повернусь, то рак може перейти в 3-ю стадію. Загалом лікарка сказала, щоб я готувалась до шести курсів хіміотерапії. Кожен із них в цілому обійдеться у 5-6 тисяч гривень».

 

Сім’я виховує 17-річну доньку Надію. Олександр перебуває на обліку в Центрі зайнятості, де отримує трохи більше 2 тисяч гривень допомоги. Скаржиться, що через бюрократичну тяганину досі не отримав цьогорічну виплату в розмірі 920 гривень до 9-го травня як учасник бойових дій. Надія зараз не працює. Тож друзі та близькі родини закликають усіх небайдужих їм допомогти.

 

Реквізити для перерахування коштів:

 

ПриватБанк: 4149497861888735

 

Радванська Надія Богданівна, телефон для зв’язку: +380678487618

23.11.2016
Общество
 
 
 

Стрічка новин