"Два удари – і він впав на бордюр", – чоловіка забили на смерть біля нічного клуба

У Черкасах 29-річний чоловік помер у лікарні від черепно-мозкової травми. Тілесні ушкодження він отримав біля нічного клубу неподалік центру міста у ніч з 14 на 15 жовтня.

 

Дружина брата загиблого Анна Рукавець припускає, що бійка із жахливими наслідками, нібито пов’язана з конфліктом постраждалого з охоронцями клубу. У своїх домислах вона посилається на очевидця подій, який зв’язався з нею по телефону на вихідних і розповів про бійку.

 

– До мене зателефонував хлопець, який сказав, що він був свідком подій. Це було о 2-й годині ночі біля "Рефлекшена" Він каже, що спочатку все було із охороною. Охоронці чогось причепилися до нього, чи він номерок загубив, чи шось таке. Але потім він повернувся в середину. Його вивели троє. Потім два удари – і він впав на бордюр, зламав щелепу. Охоронці когось навели на нього, бо ті хлопці, що його били, потім говорили із охоронцями тими, – каже Анна.

 

Наразі із справою розбираються правоохоронці. Відеозапис інциденту представники закладу надали оперативникам. Як повідомили нашому виданню власні джерела в правоохоронних органах, одну з осіб, причетних до побиття, вже встановлено, проте поки що не затримано.

 

У СК ГУНП в Черкаській області інформують, що за вказаним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (“Умисне тяжке тілесне ушкодження”), згідно з яким винуватцям “світить” позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Наразі правоохоронці допитують свідків та з’ясовують обставини події.


19.10.2016
Происшествия
 
 
 

Стрічка новин