Apple таємно замінює нові iPhone на відновлені після ремонту

Apple таємно замінює нові iPhone на відновлені після ремонту

Користувачі iPhone подали колективний позов у бік Apple через порушення правил гарантійного обслуговування Apple Care +.

 

Яблучна компанія надає своїм клієнтам розширену гарантію на техніку від року до трьох років. Система Apple Care не включає ремонт«випадкових поломок».

 

На цей випадок користувачі можуть придбати послугу Apple Care +, згідно з якою сервісні центри компанії можуть замінити або полагодити зламаний пристрій після завершення основного терміну гарантії. В умовах Care + сказано, що гаджет, що не підлягає ремонту, можна замінити на новий.

 

Жителі Каліфорнії Вікі Мальдонадо і Джоан Макрайт подали колективний позов на Apple через невиконання гарантійних умов. Замість заміни дефектних пристроїв на нові їм надали відновлені гаджети.

«Apple обіцяє забезпечити споживачів пристроями, які є «еквівалентом нових в плані продуктивності і надійності». Відновлені пристрої можна класифікувати як нові в цьому плані. «Відновлені» пристрої автоматично відносяться до категорії відремонтованих. Тобто виріб, що був у користуванні і який було модифіковано з метою продажу «як новий»,- витяг з позову.

У разі перемоги в справі проти Apple багато власників контракту Apple Care + отримають грошове відшкодування.

 
 
 

Стрічка новин