В Черкаській обл. винесено вирок двом співробітникам УБОЗ, які попалися на торгівлі амфетаміном

В Черкаській обл. винесено вирок двом співробітникам УБОЗ, які попалися на торгівлі амфетаміном

Золотоніський міськрайонний суд виніс вирок двом співробітникам УБОЗ УМВС України в Черкаській області, які незаконно реалізовували психотропну речовину – амфетамін. Обидва отримали по 8 років позбавлення волі.

У травні 2009 року в центрі міста Золотоноша під час передачі замовнику амфетаміну вагою понад 180 грамта отримання частини грошей у сумі 5 тис. грн. співробітники СБУ затримали капітана та старшого лейтенанта міліції. Встановлено, що правоохоронці планували отримати за товар 25 тис. грн.

За матеріалами СБУ у травні 2009 року прокуратурою Черкаської області було порушено кримінальну справу стосовно міліціонерів за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

7 грудня 2011 р. вироком суду зловмисників визнано винними у вчинені злочинів, передбачених ч.3 ст.307 та ч.3 ст.364 Кримінального кодексу України. Їм призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років з конфіскацією половини майна та без права обіймати посади строком до 2 років, повідомив прес-центр СБ України.

Джерело:   http://mair.in.ua
2037
09.04.2014
 
 
 

Стрічка новин