Журналістка поскаржилася у міліцію щодо переслідування з боку кандидата в депутати Булатецького

Маріанна Немченко, фотокореспондент черкаського сайту «ПроВсе», вдруге за останній тиждень подала заяву до міліції на кандидата в народні депутати Миколу Булатецького.Дівчина звинувачує його в погрозах, переслідуванні та перешкоджанні її професійній діяльності.

30 грудня Маріанна проводила фотозйомку чергового мітингу опозиції.Помітивши її в натовпі, Микола Булатецький зі сцени почав вигукувати ім’я журналістики та звинувачувати її в поданні викривленої інформації на сайті. Проте, на привселюдних образах претендент на мандат не зупинився. Булатецький нацькував на журналістку мітингуючих, які почали штовхати й ображати дівчину.

«Після звинувачень у мій бік Булатецький зачепив і моїх рідних. Почав давати оцінку моїйсім'ї: мамі, сестрі. Після цього, люди з натовпу схопили мене за куртку, почали відтягувати назад викрикуючи : «Марианка, ты что снимаешь только своих, а оппозицию снимать не хочешь? Иди сюда! Поговорим!». Вони називали мене бандиткою і тітушкою», –розповідає Маріанна. 

Після неприємного інциденту з Булатецьким Маріанна Немченко подала відповідну заяву у міліцію. «Це зневага до журналістської праці», – заявила дівчина. 

«Раніше він мене на каву запрошував, пропонував випити коньяку разом, – пригадує постраждала. – Я тоді сприймала це, як жарт. Але образ, погроз і провокацій від кандидата у народні депутати не чекала. Зараз мені страшно ходити по вулиці, бо мітингуючи добре запам’ятали моє обличчя і те, у чому я була вдягнена», - заявила журналістка.

Невдалі залицяння кандидата в депутати Булатецького до журналістки закінчилися черговими погрозами та переслідуваннями.

3 грудня під час сесії міськради Микола Булатецький знову підійшов до Маріанни з погрозами. Свідком інциденту стало кілька журналістів місцевих видань, які намагалися захистити дівчину.

«Я дуже злякалася. Я ніколи нічого поганого не зробила Миколі Булатецькому, завжди ставилася до нього із повагою. Але тепер я просто боюсь ходити на масові заходи, щоб наді мною чи моїми рідними не вчинили розправи. Тому я написала до міліції ще одну заяву», – розповіла Маріанна Немченко, фотокореспондент сайту «ПроВсе».

 
 
 

Стрічка новин