Перед виборами освітяни за 3 млн підсвітять Черкаси 3D моделями та проведуть концерти

Перед виборами освітяни за 3 млн підсвітять Черкаси 3D моделями та проведуть концерти

24 липня департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради оголосив закупівлю послуг зі створення та демонстрації 3D-контенту.


Відповідно до технічної специфікації, майбутній переможець закупівлі має розробити та надати в користування освітян три відеоряди. Один із них проектуватимуть та демонструватимуть на місцевий Палац одружень, а ще один – на Блакитний палац (колишній готель “Слов’янський” на перехресті вулиці Хрещатик та О.Дашкевича). Місце демонстрації третьої проекції поки невизначено.


Крім цього, мають бути розроблені та встановлені три інтерактивні фотозони з ефектом 3D та фотозона з ефектом занурення.


Кінцевий термін подачі пропозицій – 10 серпня. Орієнтовна вартість закупівлі – 3 млн гривень.


Також у цей день було оголошено закупівлю оренди сценічного обладнання, очікуваною вартістю 1,1 млн гривень. Відповідно до технічної специфікації цієї закупівлі, обладнання має використовуватися під час проведення місцевих свят у вересні, жовтні та грудні 2020 року. У вересні обладнання має бути орієнтоване на музичний гурт “Бумбокс”.


Додамо, традиційно у вересні проводиться день міста Черкаси. На жовтень, відповідно до встановленої програми святкування місцевих та державних свят, визначено лише одне святкування – Дня захисника Вітчизни та Дня українського козацтва. У грудні, цією ж програмою, передбачено два свята – День збройних сил та День волонтера (6 грудня), а також новорічні свята (грудень-січень).

 
 
 

Стрічка новин