У Черкасах хочуть створити спортивно-ігровий майданчик для людей з інвалідністю

У Черкасах хочуть створити спортивно-ігровий майданчик для людей з інвалідністю

У Черкасах триває прийом проектів громадського бюджету. Кожен житель може брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через створення проектів для покращення міста та/або голосування за них. До участі у «Громадському бюджеті» подаються проекти, які пов’язані з покращенням життя в місті та мають загальноміський характер.


Про один з таких проектів, який вже подали до міської ради, розповів депутат Юрій Тренкін, пише “Про головне”.


“Пропоную до вашої уваги проект “Створення інклюзивного спортивно-ігрового майданчика” для особливих діток та дорослих. Якщо проект завоює увагу комісії і містян, люди з особливими потребами матимуть змогу приємно проводити час із користю для здоров’я. Планується придбати найсучасніші тренажери для людей з інвалідністю, спеціалізований дитмайданчик із пандусами та гойдалками для діток на візочках, встановити м’яке гумове покриття і комфортні лавки та організувати максимально безпечний простір.


Мізцерозташування майданчика – сквер “Надія”, що в південно-західному районі Черкас.


Вірю, що цей проект зацікавить черкасців і знайде підтримку, адже це буде перший в місті майданчик для людей з особливими потребами.


Створення осередку здоров’я під назвою “Інклюзивний спортивно-ігровий майданчик” сприятиме фізичним тренуванням людей з ДЦП, реабілітації після травм опорно-рухового апарату, відновленню після ДТП, та найголовніше – просто приємно проведеному часу в теплій компанії друзів та близьких!”, – написав “батьківщинівець” у Фейсбук.

 
 
 

Стрічка новин