Twitter заблокував усі акаунти, у яких хотіли змінити паролі протягом останніх 30 днів

Twitter заблокував усі акаунти, у яких хотіли змінити паролі протягом останніх 30 днів

Також у деяких користувачів могли виникнути проблеми зі скиданням паролів.


Після масової хакерської атаки Twitter з огляду на безпеку користувачів вирішив заблокувати усі облікові записи, у яких намагалися змінити пароль протягом останніх 30 днів. Про це повідомляє техпідтримка компанії.


"Якщо ваш обліковий запис був заблокований, це не обов'язково означає, що ми маємо докази того, що обліковий запис був під загрозою або його зламали. Поки ми вважаємо, що лише невелика частина цих заблокованих облікових записів була зламана, але все ще проводиться розслідування, і ми повідомимо тих, хто постраждав", - йдеться у повідомленні.


Окрім цього, у Twitter зауважили, що в межах додаткових заходів безпеки, які вони вжили, користувачі, можливо, не змогли скинути свій пароль. Однак, окрім облікових записів, які все ще заблоковані, люди наразі повинні мати можливість скинути свій пароль.


Як зазначили у компанії, відомо, що приблизно 130 облікових записів були метою зловмисників. До невеликої частини цих акаунтів зловмисники все ж змогли отримати доступ, а тоді з них надіслати відповідні твіти.


Передбачається, що робота з власниками зламаних акаунтів будуть проводити протягом кількох наступних днів. Спеціалісти Twitter продовжують оцінювати, чи були зламані непублічні дані, пов’язані з цими обліковими записами.


Нагадаємо, напередодні стало відомо, що облікові записи великих компаній та відомих осіб у Twitter були зламані під час однієї із найпоширеніших та заплутаних хакерських атак, які платформа коли-небудь бачила.

 

 
 
 

Стрічка новин