iPhone 12 в новому кольорі показали на рендерах

iPhone 12 в новому кольорі показали на рендерах

Apple випустить нові iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max в абсолютно новому кольорі. Це буде темно-синій колір Navy Blue, який замінить собою темно-зелене забарвлення, який дебютував в iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max. Сьогодні ймовірний дизайн нового iPhone 12 Pro в незвичайному темно-синьому кольорі продемонстрували концепт-художники проекту ConceptsiPhone.


В основі концепт-рендерів лежить остання перевірена інформація про майбутні смартфони Apple. iPhone 12 Pro в новому темно-синьому кольорі має корпус з переробленим дизайном в стилі iPad Pro останніх двох поколінь. Також смартфон виділяє оновлений блок з камерами, на якому крім трьох основних модулів розташувався 3D-сканер LiDAR.


Опитування видання 9to5Mac показало , що більшість шанувальників Apple по достоїнству оцінили новий темно-синій колір. 73% користувачів назвали темно-синє забарвлення більш вдалою в порівнянні з темно-зеленим кольором, в якому доступні iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max.

 

 

Згідно витокам, новий темно-синій колір Blue Navy буде доступний тільки у флагманських iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max. Менш дорогі компактний 5,4-дюймовий iPhone 12 і 6,1-дюймовий iPhone 12 Max будуть випущені в декількох оригінальних кольорах за аналогією з iPhone XR і iPhone 11.

 

29.05.2020
Технологии
 
 
 

Стрічка новин