У браузері Chrome з'явилась функція групування вкладок: як нею користуватися

У браузері Chrome з'явилась функція групування вкладок: як нею користуватися

Компанія Google у своєму браузері Chrome запустила новий спосіб організації вкладок, тепер їх дозволили сортувати за групами.


Про це йдеться в блозі компанії.


"Функція вже доступна в останній бета-версії Chrome. У блозі йдеться, що в світі є два типи людей: "мінімалісти", у яких в браузері одночасно відкрито мінімум сторінок, і "колекціонери", які тримають у вкладках багато сторінок. Нова функція стане в нагоді обом типам користувачів", - написали в Google.


Для створення групи варто натиснути правою кнопкою миші на одній з вкладок назвати її і вибрати колір. Також можна редагувати групи, перемістивши вкладки з групи в групу.


Нова ініціатива вже декілька місяців тестувалася, розробниками Google Chrome. Вони прийшли до висновку, що деякі користувачі групують свої вкладки Chrome за темами, наприклад, працюючи над кількома проєктами або переглядаючи кілька сайтів з оглядами або товарами.


Інші користувачі групують відкриті вкладки за ступенем терміновості - "якомога швидше", "на цьому тижні", "пізніше". Групи вкладок можуть допомогти відстежувати прогрес у виконанні певних завдань: "ще не розпочато", "виконується", "необхідно продовжити" і "завершено".

 
 
 

Стрічка новин