Більше 200 тисяч квадратних метрів доріг планують відремонтувати у Черкасах цьогоріч

Більше 200 тисяч квадратних метрів доріг планують відремонтувати у Черкасах цьогоріч

У Черкасах цьогоріч відремонтують більше 200 тисяч квадратних метрів доріг. Таку впевненість висловив Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко, відповідаючи на запитання представників ЗМІ щодо планів капітального ремонту та реконструкції доріг в обласному центрі.

 

«У цьому році плануємо почати капітальний ремонт вулиці Сумгаїтської. Після того, як визначиться підрядник, плануємо покласти нижній шар асфальту та встановити тротуари. Сподіваємося, що державна машина, у вигляді Антимонопольного комітету не буде втручатися, як це бувало раніше, наприклад, з ремонтом вулиці Надпільної.

 

Вулиця Сумгаїтська – одна з головних магістралей міста, крім Чигиринської та Надпільної, яка залишається не реконструйована.

 

Цього року нам вже вдалося зробити велику кількість доріг капітальним ремонтом. Це 165 тисяч метрів квадратних. Будемо старатися завершити рік з відміткою 200 тисяч метрів квадратних.

 

Найкращий результат у нас був в перший рік моєї роботи. За даними Кабміну, тоді це було перше місце по Україні в розрахунку на одного мешканця міста. Будемо старатися знову вийти в лідери», – підсумував Анатолій Бондаренко.

 

Нагадаємо, в Черкасах одночасно на низці доріг тривають ремонтні роботи.

 

Про це інформують у Черкаській міській раді.

 
 
 

Стрічка новин